Umum

40 Teka-Teki bahasa sunda lucu serta Gombalan

Tahukau.com – Bermain teka-teki merupakan hal yang sepele namun bisa membuat hati yang galau hilang seketika. Apalagi sekarang lagi banyak musim wabah penyakit, tentunya mencari hiburan di luaran rumah merupakan hal yang salah total. Ada beberapa teka-teki bahasa sunda lucu yang cocok untuk menemani masa hari karantina. Apa sajakah itu? Simak dibawah ini.

Teka – Teki Bahasa Sunda Gombalan

  1. Soal: Panda panda naon anu ngajadikeun kuring bagja? Jawaban: Tingali anjeun unggal dinten
  2. Soal: naon awan anu ngajantenkeun kuring? Jawaban: Awanna Kudu sareng Anjeun
  3. Soal: Anjeun katingali siga bandéra, naha anjeun terang kunaon? Jawaban: Hal éta kalangkang anjeun salawasna ngibing dina haté kuring
  4. Soal: Naon kutub hadé? Jawaban: Tihang tina awak bari nginum és campur
  5. Soal: Naon fans anu nungguan budak awéwé? Jawaban: Kapercayaan pikeun ngajukeun
  6. Soal: Ucing naon anu super romantis? Jawaban: Kucingta ka anjeun
  7. Soal: Naha anjeun terang ngeunaan kulit anu paling pikaresepeun? Jawaban: Nalika kuring mastikeun anjeun salawasna disamping kuring
  8. Soal: Pancuran naon anu henteu baseuh? Jawaban: Rumah tangga anjeun BATH sareng anjeun
  9. Soal: Jalan naon anu sok macét? Jawaban: Cara abdi nyangkut dina haté anjeun leres anjeun
  10. Soal: Kumaha anjeun béda ti lukisan? Jawaban: Upami lukisan janten langkung antik Upami anjeun janten langkung geulis
  11. Soal: Naha nalika kuring ningali ramo anjeun resep ningali bukaan padamelan? Jawaban: Kusabab kuring ngan ukur ngajukeun anjeun
  12. Soal: Naon anu nyababkeun jumlahna béntang sareng henteu janten geulis deui? Jawaban: Kusabab béntang paling geulis aya dina panon anjeun
  13. Soal: Naha anjeun terang naha Menara Pisa anu miring? Jawaban: Kusabab anjeun katarik imut anjeun
  14. Soal: Naon anu anjeun jalankeun sareng Jobstreet? Jawaban: Anjeun hoyong ngadamel aplikasi
  15. Soal: Anjeun kipas badag tina Sherina? Jawaban: Kusabab, anjeun mangrupikeun cinta munggaran kuring sareng tukang?
  16. Soal: Sétan naon anu paling romantis? Jawaban: Abdi nawiskeun acuk salira
  17. Soal: Naon bédana anjeun sareng modem? Jawaban: Modem disambungkeun kana internét. Upami anjeun nyambung kana haté anjeun
  18. Soal: Beus anu paling bagja? Jawaban:Bisa kawin ka anjeun
  19. Soal: Naon wengi anu paling indah? Jawaban: Malamar Anjeun
  20. Soal: Perang, perang naon anu bakal urang jaga-jaga? Jawaban: Mobil Ayla, Abdi bogoh ka anjeun

BACA JUGA: Gembel cit seputar pusat cheat game terlengkap

Teka – Teki Bahasa Sunda Lucu

  1. Soal: Gupernur anu resep nyanyi? Jawaban: Panyanyi Kamil
  2. Soal: Pamuter bal anu beuratna 3 kg? Jawaban: Silinder bambang bambang
  3. Soal: Penyanyi luar negeri anu sesah kahartos? Jawaban: Ed Sered
  4. Soal: Sayuran anu tiasa nyanyi? Jawaban: Kolplay
  5. Soal: Naha urang Arab cicing dina éta tempat? Jawaban: Sombong
  6. Soal: sato pangbasajanna? Jawaban: Ala kadal
  7. Soal: Sato anu mikacinta kabersihan? Jawaban: Gajah beresih
  8. Soal: Manuk anu resep ka kamar mandi? Jawaban: Enéng
  9. Soal: Jurig awéwé ngaraos? Jawaban: Harga diskon
  10. Soal: Sato anu hobi mundur-mundur? Jawaban: Baju monyét
  11. Soal: Buah naon anu cocog pikeun jomblo? Jawaban: Buahaha hahaha
  12. Soal: Anu jadi panyanyi anu sok tabah? Jawaban: Pasih Ungu
  13. Soal: Penyanyi anu henteu pinter? Jawaban: Oge Celine Dih
  14. Soal: Konci anu tiasa ngajantenkeun jalma? Jawaban: Konci pikeun Hota He
  15. Soal: Rempah-rempah India? Jawaban: Tumbar miri jahé
  16. Soal: Présidén Indonésia paling seksi? Jawaban: Pa ha Bibi
  17. Soal: Saréhat nginum? Jawaban: Mari-mas
  18. Soal: motorna sok salah? Jawaban: Yamaap
  19. Soal: Naon latar tukang Shawn Mendes? Jawaban: Sistem Shawn
  20. Soal: Jurig petualang? Jawaban: Sundel Bolang.

Nah itulah 40 teka-teki Bahasa sunda lucu serta gombalan. Semoga terhibur dengan adanya teka-teki ini.

Tags
Show More

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Back to top button
Close
Close